Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas , kreipiuosi y tuos kas turi sita interneta. Ar jums kokybe nera suprastejusi ? Jau N metu kiek naudoju visada realiai gretaveikia buvo 80-100mb/s. Net ir per Wifi toks greitis buvo.. Pastarosiom dienomis vos iki 25mb/s pasiekia , rasiau y Telia , sako gali buti , kad itakoja oras ir ar vartotoju prisijungimas. Per tiek metu niekad nebuvo tokiu nesamoniu , na ziuret gal pasitaisys. Bet kiek ziurejau va Kretinga paiimt kiekviena gatve pagal rysio zemelapi nesiekia  4G ~35mb/s  MAX , kur seniau buvo net nuo 80 iki 140 mb/s .  

(redaguota)
57 minutes prieš, MynThOn parašė:

Labas , kreipiuosi y tuos kas turi sita interneta. Ar jums kokybe nera suprastejusi ? Jau N metu kiek naudoju visada realiai gretaveikia buvo 80-100mb/s. Net ir per Wifi toks greitis buvo.. Pastarosiom dienomis vos iki 25mb/s pasiekia , rasiau y Telia , sako gali buti , kad itakoja oras ir ar vartotoju prisijungimas. Per tiek metu niekad nebuvo tokiu nesamoniu , na ziuret gal pasitaisys. Bet kiek ziurejau va Kretinga paiimt kiekviena gatve pagal rysio zemelapi nesiekia  4G ~35mb/s  MAX , kur seniau buvo net nuo 80 iki 140 mb/s .  

nu db man tiek kaimuke

Screenshot_1.png

Redaguota , nario rxooq
22 minutes prieš, E3ikaZ parašė:

Rekomenduoju pasiupgradink sutarti į 5G visos problemos su ryšiu baigės. Mano mažam kaimuke puikiai vartosi 5G Greitas 500mbps+

Gal ir pagalvociau apie toki varianta , bet matai 5G Kretingoje , mano adresu ne 80mb/s nesiekia , nors gyvenu paciam centre :) sakau , va visad buvo viskas ok , pastarosiom dienom kazkas uzejo.. Kai tik atsirado 5G , patikrinau buvo 250 -350 mano vietoje , net 4g iki 120-140 siekdavo. Na reiks palaukti kokia savaite laiko, jei nepasitaisys kazka jau galvot. Kitu tiekeju nera kalibybes. Apie Bite/Tele2 net negalvoju. 

18 minutes prieš, MynThOn parašė:

Gal ir pagalvociau apie toki varianta , bet matai 5G Kretingoje , mano adresu ne 80mb/s nesiekia , nors gyvenu paciam centre :) sakau , va visad buvo viskas ok , pastarosiom dienom kazkas uzejo.. Kai tik atsirado 5G , patikrinau buvo 250 -350 mano vietoje , net 4g iki 120-140 siekdavo. Na reiks palaukti kokia savaite laiko, jei nepasitaisys kazka jau galvot. Kitu tiekeju nera kalibybes. Apie Bite/Tele2 net negalvoju. 

Bite 5G man rodos praktiskai visa Kretinga padengus. Rekomenduociau kreiptis i Bites resellerius del isbandymo Bites 5G. Kiek zinau vienas is patikimesniu reselleriu https://magnetukas.lt . Neteks susidurti su Bites apgailetinu aptarnavimu bei sutarciu keitinejimu nesibaigus sutarties laikotarpiui. Tele2 siulyciau pasiziureti galbut turi 5G. Bet girdejau vienas prasciausiu 5G, blogas dengimas, daznai atsijungia. 

Forumo bernelis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...