Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

fivem PurityRP • Pradėkite savo įspūdingą kelionę šiandien! •


DedeDrozalin

Recommended Posts

                           image.thumb.gif.a72d30449299a08beef0b9ba3c34e4a5.gif                                                                                                           

                                             Sveiki atvykę į Purity - Roleplay Serverį FiveM Platformoje!

Trumpai apie serveri: 
Purity yra iš unikalesnių roleplay serverių, kur kiekviena detalė yra kruopščiai apgalvota, o žaidėjai atlieka visus pagrindinius vaidmenis. Čia rasite daug modifikuoto kodo ir optimizuotas sistemas, kurios leis jums pasinerti į tikrą gyvenimą virtualiame pasaulyje.
Kodėl verta prisijungti i serveri!:
◆ Autentiška patirtis:
Mūsų serveris yra sukurtas taip, kad jaustumėtės kaip tikrame gyvenime. Turime daugybę modifikuotų transporto priemonių, detalią dokumentaciją ir net 13 skirtingų lokacijų, kurios nuolat tobulinamos ir pritaikomos žaidėjų poreikiams.
Tik žaidėjai: Viskas, kas vyksta serveryje, yra atliekama žaidėjų. Administracija yra tokie patys žaidėjai kaip ir jūs, jie tik prižiūri RP kokybę ir padeda užtikrinti sklandų žaidimą.
Plati veiklų įvairovė: Pas mus rasite ne tik legalius darbus, bet ir nelegalias veiklas. Gaujos, mafija ir kitos neoficialios organizacijos veikia tik žaidime, be jokios administracijos įsikišimo.
Ekonomikos sistema: Mūsų serverio ekonomika veikia frakcijų biudžetų principu, kas suteikia realistiškumo ir leidžia efektyviai valdyti resursus.
Draugiška bendruomenė: Taisyklės yra paprastos ir suprantamos, o mūsų admin'ai visada pasiruošę padėti. Jie yra atrenkami pagal sunkesnes atrankas ir po atrankų kruopščiai prižiūrimi,be to, draugiški ir orientuoti į bendruomenės gerovę.
◆Reguliarūs renginiai: Nuolat renginiai yra planuojami, kad jie butu įdomesni ir įvairesni, žmonėms būna išsiustas balsavimas su keliais variantais kad jie galėtu išsirinkti koki nori renginį pamatyti greičiau. Purity yra ne tik serveris, bet ir bendruomenė, kurioje kiekvienas gali rasti savo vietą. Nesvarbu, ar norite būti teisėtvarkos sergėtojas, ar nusikaltėlių vadeiva, pas mus rasite savo pašaukimą. Turime daug įvairių drabužių, kurie leis jums išsiskirti ir išreikšti save. Serveris yra labai gerai optimizuotas, todėl žaidimas vyks sklandžiai ir be trikdžių.

Prisijunkite dabar patirkite tikrą gyvenimą Purity serveryje! 
https://discord.com/invite/purityrp

Redaguota , nario DedeDrozalin
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...