Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 252 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

ieškau sau gero bei kokybiško mikrofono, kuris būtų naudojamas streamingui. Kiek esu girdėjęs, HyperX Quadcast - “moki pinigus už firmos pavadinimą, nors už tokią sumą, galima nusipirkti žymiai geresnį”. Jūsų nuomonė sutampa ar galite paneigti šį sakinį?

Biudžeto nesu nusistatęs, kaina gali būti ir 200€, rinksiuos iš pasiūlytų variantų bei jų “išskirtinius” bruožus, jeigu galima taip pasakyt.

Norėtusi balto mikrofono, kadangi pats setup rinksis baltos spalvos.

prieš 34 minutes , modzya parašė:

Sveiki,

ieškau sau gero bei kokybiško mikrofono, kuris būtų naudojamas streamingui. Kiek esu girdėjęs, HyperX Quadcast - “moki pinigus už firmos pavadinimą, nors už tokią sumą, galima nusipirkti žymiai geresnį”. Jūsų nuomonė sutampa ar galite paneigti šį sakinį?

Biudžeto nesu nusistatęs, kaina gali būti ir 200€, rinksiuos iš pasiūlytų variantų bei jų “išskirtinius” bruožus, jeigu galima taip pasakyt.

Norėtusi balto mikrofono, kadangi pats setup rinksis baltos spalvos.

Turiu nuo seniau HyperX Quadcast, tai nežinau net, visai neblogas mic tik nemoku nusistatyt visko kaip per YT žiūrėjau. Pas juos tas pats mic labai kokybiškai ir švariai veikia, pas mane su tais pačiais nustatymais ne.

prieš 5 minutes , BaubasPoLova parašė:

Turiu nuo seniau HyperX Quadcast, tai nežinau net, visai neblogas mic tik nemoku nusistatyt visko kaip per YT žiūrėjau. Pas juos tas pats mic labai kokybiškai ir švariai veikia, pas mane su tais pačiais nustatymais ne.

Brolis taipogi naudojasi šiuo mikrofonu, lyg ir nusiskundimų neturi. Kiek žinau, naudojasi stock nustatymais, skamba lyg ir neblogai. Tačiau pasižiūrėjus visokius review, daugumos nuomonės yra - kad, kainos ir kokybės atžvilgiu - neapsimoka, galima geresnį rasti.

Neradus nieko, manau tiesiog pasiliksiu ant šio varianto ir užsisakysiu jį.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 252 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...