Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 229 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki!

Aktyviai ieškau socialinių tinklų turinio kūrėjų bei Discord serverių savininkų, kurie norėtų uždirbti ir bendradarbiauti su manimi. 🌟

Kas aš esu?

Valdau projektą - Freeman's Shop, kuriame parduodu įvairias skaitmenines prenumeratas, tokias kaip YouTube Premium, Spotify, Netflix, ir dar daugiau, už patrauklias kainas. Esu sukūręs aktyvią bendruomenę su daugiau nei 200 sėkmingų pardavimų tiek individualiems asmenims, tiek mažoms įmonėms Lietuvoje. Mano tikslas – toliau augti ir plėsti paslaugų pasiekiamumą.

Ko aš ieškau?

• Socialinių tinklų kūrėjų: Turite aktyvų YouTube, TikTok, Instagram ar kitą socialinį kanalą? Galite tapti mano partneriu ir reklamuoti mano siūlomas paslaugas savo auditorijai.

• Discord serverių savininkų: Jei valdote aktyvų Discord serverį su nariais, kurie domisi skaitmeninėmis prenumeratomis, taip pat siūlau jums uždirbti reklamuojant mano paslaugas.

Ką aš siūlau?

• Finansinį atlygį už reklamos rezultatus: Jūs gausite užmokestį už generuojamus pardavimus per jūsų kanalus.

• Nemokamos paslaugos: Be finansinio atlygio, galiu suteikti nemokamas prenumeratas jums ar jūsų auditorijai kaip dalį bendradarbiavimo.

• Ilgalaikę partnerystę: Jeigu mūsų bendradarbiavimas bus sėkmingas, galiu pasiūlyti ilgalaikę partnerystę su didesnėmis galimybėmis ir specialiais pasiūlymais jūsų sekėjams.

Kodėl verta prisijungti?

• Patikimas ir įsitvirtinęs projektas: Esu sėkmingai veikiantis jau beveik 2 metus, todėl galite pasitikėti mano patirtimi ir patikimomis paslaugomis.

• Auganti bendruomenė: Jūsų auditorija gaus prieigą prie patrauklių pasiūlymų ir kokybiškų paslaugų, o jūs galėsite uždirbti arba gauti nemokamų paslaugų savo poreikiams.

Susidomėjote?

Jei norite sužinoti daugiau arba turite klausimų, drąsiai rašykite čia arba susisiekite su manimi tiesiogiai discord - freemanas.

Redaguota , nario freemanas
Fixas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 229 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...