Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 22 valandas(-ų), Adrijus. parašė:

Tau spam'as į menėsį karta? O jei ir spamas bus, nueis i spamą, taip ? 

Norint siuntinėti tokius laiškus turi gauti sutikimą tų žmonių. Ypač jog nuo 2018 metų yra ES duomenų apsaugos įstatymas (GDPR) gan griežtas. O ir niekas tau iš pardavimo srities tikrai neduos, nes jiems gali būti didelės baudos, o ir pačiam už spamą irgi gali būti didelės baudos. Pagal naujausia tavo temą spėju kokį Rust serverį savo galvosi reklamuoti, tai kas siunčia šlamštą greitai gali susekti. Nemanau jog verta tai daryti dėl tūkstantinių baudų :D tiesiog neišsimokėtum jeigu nors vieną gautum ir tektų uždaryti projektą

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

(redaguota)
prieš 41 minutes , Adomas J. parašė:

Norint siuntinėti tokius laiškus turi gauti sutikimą tų žmonių. Ypač jog nuo 2018 metų yra ES duomenų apsaugos įstatymas (GDPR) gan griežtas. O ir niekas tau iš pardavimo srities tikrai neduos, nes jiems gali būti didelės baudos, o ir pačiam už spamą irgi gali būti didelės baudos. Pagal naujausia tavo temą spėju kokį Rust serverį savo galvosi reklamuoti, tai kas siunčia šlamštą greitai gali susekti. Nemanau jog verta tai daryti dėl tūkstantinių baudų :D tiesiog neišsimokėtum jeigu nors vieną gautum ir tektų uždaryti projektą

O supergames.lt vien tik apie Rustą? Tavo atvėju spėjimas labai prastas, kam ten taip gali būt įdomu per paštą eit į kažkokį rust serverį ir kas skaito tokius laiškus ? :D

prieš 32 minutes , souwu parašė:

turiu savo 6 paštus į kuriuos karts nuo karto užeinu, tai jei domina gali man siuntinėt tą savo spamą. kiek siūlai?

@Adomas J. nemanai jog renkasi pranešimus? ankščiau gi eina sau kaip baisu dėl pranešimų būdavo.

O šiaip jei būtum Adomai, pažvelges giliau, kur mano temos neaprovino net po dabar lygtai, dėl reklamos. 

Tai esu juridinis asmuo ir vykdau veiklą, visi kažkaip sukasi, kas žino tas žino. O įstatymai myžniams :)
O ir kalbi apie tai jog, kaip aš neišsimokėčiau baudos, aš ne 15 metis, nesuprantatis ką daro, neišmanantis Lietuvos sistemos, kaip ji veikia, o dar ir apie piniginę mano sprendi jog Rust'o serverį darau. Juokinga :)

Redaguota , nario Adrijus.
prieš 12 minutes , Adrijus. parašė:

O šiaip jei būtum Adomai, pažvelges giliau, kur mano temos neaprovino net po dabar lygtai, dėl reklamos. 

Tai esu juridinis asmuo ir vykdau veiklą, visi kažkaip sukasi, kas žino tas žino. O įstatymai myžniams :)
O ir kalbi apie tai jog, kaip aš neišsimokėčiau baudos, aš ne 15 metis, nesuprantatis ką daro, neišmanantis Lietuvos sistemos, kaip ji veikia, o dar ir apie piniginę mano sprendi jog Rust'o serverį darau. Juokinga :)

Tai kodėl nenusiperki normalios reklamos iš Facebook, Instagram Ads, Google Ads :D Pirkti sąrašus ir siuntinėti laiškus čia labiau apsimokėtų tiems kas kokius virusus siunčia, o ne normaliam juridiniam asmeniui kuris bando reklamuoti normalu produktą. Peržiūrėjau dabar tavo ta temą, galimai reklamuoji ne ten kur reikia arba nežinai naujausiu trendu. Pasakysiu tau vieną žodį - TIK TOK. Jeigu ten sugebėtum prasimušti, galėtum dar ir kaip reklama pasidaryti. O dar yra dar toks dalykas kaip Tik Tok Ads, paleido Lietuvos regionui neseniai.

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

prieš 38 minutes , Adomas J. parašė:

Tai kodėl nenusiperki normalios reklamos iš Facebook, Instagram Ads, Google Ads :D Pirkti sąrašus ir siuntinėti laiškus čia labiau apsimokėtų tiems kas kokius virusus siunčia, o ne normaliam juridiniam asmeniui kuris bando reklamuoti normalu produktą. Peržiūrėjau dabar tavo ta temą, galimai reklamuoji ne ten kur reikia arba nežinai naujausiu trendu. Pasakysiu tau vieną žodį - TIK TOK. Jeigu ten sugebėtum prasimušti, galėtum dar ir kaip reklama pasidaryti. O dar yra dar toks dalykas kaip Tik Tok Ads, paleido Lietuvos regionui neseniai.

Tai kad va tema kažkaip praleidot mano pro akis, tai gal ir net nebuve šitos temos, o ir facebooke kažkurioj grupėj pardavinėjo apie 50k bazę su el.paštu baze, tai galvojau gal nepamaišytu turėti šone ir sugalvoti protinga variantą, tačiau va dėl tik tok ads, nice, tai tam ta kita tema ir buvo, kad sužinoti kas kur ka naudoja, kas kur kam efektyvu su kokiu produktu, kadangi vieniem seo gerai išsidirbę, kiti išsidirbe facebook ads, nu variacijų begalę, o naudotis google neužtenka paklausti, google klausimui, viena sakynį gali pateikti bent 10 skirtingų variacijų, ir google pateiks tau visus kartus faktiškai skirtingai :)

(redaguota)

niekada neatidarineju email iš tų, kurių nežinau ir taip elgiasi dauguma, nes net atidarius email, užkrovus paveiksliukui ir nieko iš jo nesiunčiant jau turi potencialiai pavojingą turinį, todel visada patartina išjunkti paveiksliukų rodymą savo email

ir reklamos per email yra vienas didžiausių "useless" alternatyvų kažkam reklamuoti, speju, kad Tu nelabai gaudausi kaip veikia  marketingas ir kaip reklamuojami projektai

dar man įdomu, kaip tas "sąrašas" turėtų atrodyti? įsivaizduok jeigu supergames.lt forumas paplatintų visų užsiregistravusių vartotojų email? kaip tai turetų atrodyti iš šono ;D

susikurk sąrašą pats: 

[email protected]

[email protected]

[email protected]

ir siuntinėk sau, nereikės net pirkti

Redaguota , nario taki

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...