Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 175 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Asmenybės tobulėjimas 

hola amigos, manau dabar daugelis sėdi šiltai namuose, poilsiauja ar kitaip turiningai leidžia dieną, po darbo. Tuo tarpu aš - sėdžiu kareivinėse, tiksliau ant taburetės, kuri visa "iškliarusi" ir laukiu vadų įsakymu. Gerai, ne pasiskųsti atėjau. Atėjau pasidalinti savo mintimis, gyvenimo sprendimais. Galbūt ne vieta, tačiau SuperGames forumas man yra alternatyva SAMP žaidimui ( turiu omeny apie blogu rašymą ), kuris nebeturi didelio susidomėjimo kaip anksčiau, o iš šios temos atsakymų, siekiu ne tik pasidalinti savo mintimis, bet atverti vietą išskirtinesnėms diskusijoms, susijusioms mano tema.

Kas mane pažįsta - gerai, kas ne - gyvenu 19-tus gyvenimo metus. Per gyvenimą mačiau daugiau nei pakankamai, kad gebėčiau susidaryti tvirtą nuomonę bei sprendimus apie dalykus su kuriais susiduriu kasdien - kaip nesustoti tobulinti savo asmenybę, kaip džiaugtis gyvenimu, net ir sunkiausiomis akimirkomis. Didelę svarbą, mano asmenybės tobulėjimui turėjo - kariuomenės pasirinkimas. Baigęs mokyklą, nenorėjau "stumti" gyvenimo jaunystės metus "tūsinant", tad toks mąstymas lėmė Lietuvos kariuomenės pasirinkimą. Ar nesigailiu savo sprendimu? Užtikrintas - ne. Kariuomenėje galima sakyti "susitūpėjau" - pradėjau skaityti knygas, ko visada vengdavau, net mokykloje. Pradėjau labiau vertinti šeimą, džiaugiuosi gavęs per dieną bent 10 minučių pabendrauti su šeima. Pradėjau ne tik skaityti knygas, tačiau ir domėtis pasaulio žiniomis, pagrinde karu, vykstančiu Ukrainoje. Pradėjau vertinti laisvę, taiką mūsų šalyje.

Pagrindinis faktorius, kuris mane vis dar motyvuoja eiti užsibrėžtu keliu, net ir po varginančios dienos - mano būrio vadai, paskaitų vedantieji, kuomet dalijasi savo gyvenimo sprendimais ir kt., vykstančios paskaitos susijusios su motyvacija ar psichologija. Viena labiausiai įstrigusių minčių, tai - "Tik nuo jūsų priklauso kiek patobulėsit kaip asmenybė". Neslėpsiu, nutinka visko - psichologinis lūžis, kuomet nesugebu priimti primityviausių sprendimų. Tačiau kas padeda grįžti į ritmą - kariuomenės išugdyta disciplina. Mintis, kad niekas kitas už Tave to neatliks.

P.S. Norintys sužinoti kokia iš tiesų yra Lietuvos Kariuomenė, parašykit.

Ok. Kaip ir minėjau, noriu atverti vietą išskirtinesnėms diskusijoms, tad dalinkitės savo mintimis 🙂

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 175 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...