Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turėjau laikinai HyperX Cloud III Wireless, tai man nelabai patiko jų ausinių kaušeliai, jie nėra tokie kur būdavo pas senesnius modelius, o sugalvojo pakreipti tam tikru kampu ir nevisiems tai gali tikti ir patikti. O ir HyperX Wireless vienos ausinės susiduria su problemomis, kai bandai video YouTube atsukti ir pradeda traškėti ausinėse, man tai nepatiko ir mano HyperX Cloud Alpha Wireless guli dėžei ir naudoju laidine jų versija.

Corsair ir Steelseries yra plastikinės, man užteko pirmą kartą įsigyti Razer ausines seniau ir supratau, kad daugiau gyvenime nenoriu plastikinių ausinių, nes jos kažkada sulūžti gali. Čia gali būti irgi tapati problema, o paskui sutvarkyti jų nėra labai įmanoma.

Iš tavo pasiūlytų imčiau HyperX Cloud III Wireless.

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

turiu nova 5, vienintelis OK dalykas tai mikrofonas. turejau ir Cloud III, patogumo nulis. meciausi i Beyerdynamicus, turiu dabar DT 900 Pro X, tai nepalyginamas dalykas su tom "gaming" ausinem. ypac patogios, superinis garsas ir be DACo (su DACu tai isvis auksciausia klase), tik va mikrofono truksta. nusipirkau dar mikrofona papildomai clip-on is amazono uz 50 euru ir daugiau bedu nebera. daug is aplinkiniu irgi klause patarimu, siuliau tik Beyerdynamicus ir visiems patiko daug daugiau, negu ju naudotos/naudojamos "gaming" ausines.

(redaguota)
prieš 8 valandas(-ų), Corea parašė:

Naudoju Audio Technica A550Z,tai irgi geros,patogios,bet jų nebėra pirkti jau,bet jei rinktis tai tik iš Audio Technica.

M50X dar lafaa, ypač jeigu custom kaušelius pasikeiti su AeroGel, tai pasaka, netik, kad ausys neprakaituoja / nebūna nuspaustos, bet ir patogumas pasakiškas :P

Redaguota , nario Litassa
prieš 4 valandas(-ų), hey_ parašė:

praktiškai bet kurios net ir pigiausios razer ausines (~60€ su akcija) yra geresnės už visas šias kartu sudėjus, apskritai, razer tiek kolonėlės, tiek ausines yra itin geros ir muzikai, ir zaidimams, ypač filmams, tik peles yra visiškas garbage, ne del kokybės, bet del kainos ir synapse

0/8 rage bait

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), souwu parašė:

0/8 rage bait

Aš nesuprantu tokių vaikiškų komentarų. Tu čia renki komentarus forume ar wtf

Razer naudoju labai daug metų. Itin geras garsas žiūrint filmus, tiek su ausinėmis, ir ypač su kolonėlėmis. Jos sukuria tokį realų garsą, kad atrodo jog kažkas yra už Tavęs, nors jos padėtos priešais.

FPS šaudyklėse ausinės turi labai didelę reikšmę. Su Razer galima labai gerai girdėti, ypač jeigu patinka CS2, kur visą žaidimo esmę sudaro garsas

Patogumas, patvarumas yra geras. Labai komfortiškos ausinės. Lyginant su Cloud III, čia kaip lygintum dviratį su motociklu, abu turi du ratus, bet greičio ir kokybės prasme labai labai atitolsta vienas nuo kito

Redaguota , nario hey_
(redaguota)
prieš 19 valandas(-ų), hey_ parašė:

Aš nesuprantu tokių vaikiškų komentarų. Tu čia renki komentarus forume ar wtf

Razer naudoju labai daug metų. Itin geras garsas žiūrint filmus, tiek su ausinėmis, ir ypač su kolonėlėmis. Jos sukuria tokį realų garsą, kad atrodo jog kažkas yra už Tavęs, nors jos padėtos priešais.

FPS šaudyklėse ausinės turi labai didelę reikšmę. Su Razer galima labai gerai girdėti, ypač jeigu patinka CS2, kur visą žaidimo esmę sudaro garsas

Patogumas, patvarumas yra geras. Labai komfortiškos ausinės. Lyginant su Cloud III, čia kaip lygintum dviratį su motociklu, abu turi du ratus, bet greičio ir kokybės prasme labai labai atitolsta vienas nuo kito

jausmas toks, jog permokėjai už lievas ausines ir dabar bandai belenkaip jas gint ir nenori prisipažint sau jog nusipirkai hujnę. "praktiškai bet kurios net ir pigiausios razer ausines (~60€ su akcija) yra geresnės už visas šias kartu sudėjus", arba čia rage bait arba tu vienas iš to >1% kurie rimtu veidu sako jog razer kokybės kaina ir patogumas yra geresnis negu kitų gamintojų. kiek skaitant atsiliepimus reddite, parduotuvėse, šiaip iš pažįstamų kurie naudoja vien neigiami atsiliepimai. neveltui kibersporte razer užsidėję tik nes sponsoriai yra, niekas tų plastikų nemokamai nenešioja

Redaguota , nario souwu
prieš 17 valandas(-ų), souwu parašė:

jausmas toks, jog permokėjai už lievas ausines ir dabar bandai belenkaip jas gint ir nenori prisipažint sau jog nusipirkai hujnę. "praktiškai bet kurios net ir pigiausios razer ausines (~60€ su akcija) yra geresnės už visas šias kartu sudėjus", arba čia rage bait arba tu vienas iš to >1% kurie rimtu veidu sako jog razer kokybės kaina ir patogumas yra geresnis negu kitų gamintojų. kiek skaitant atsiliepimus reddite, parduotuvėse, šiaip iš pažįstamų kurie naudoja vien neigiami atsiliepimai. neveltui kibersporte razer užsidėję tik nes sponsoriai yra, niekas tų plastikų nemokamai nenešioja

tai gal pas Tave itin bloga anglų k. ir skaitai reddit'e visai ne apie razer https://www.reddit.com/r/razer/ 🤣 aš tikrai nevesiu debatų supergames.lt forume, nes su tokio mąstymo individu kaip Tu - beprasmiška, tai tiesiog aš Tave block

O temos autoriui patarčiau, labiau gilintis ne į neigiamus atsiliepimus, o labiau į teigiamus. Nėra visiškai jokio produkto, kuris neturėtų neigiamos kritikos. Patarčiau vadovautis žmonių nuomone, kurie in general domisi tuo, o ne vaikiškais sapaliojamais kaip iš kolegijos. Razer produkciją perku jau labai daug metų ir man tai yra TOP 1. Tai yra mano nuomonė. Aš nesiūlau nieko pirkti, tik sakau, kad Tavo išvardinti variantai nėra geri atsižvelgus į kainos ir kokybės santykį.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...