Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

[pasiulymas] #BRINGBACKOLDSG  

23 balsai

1. 1. Reikia naujo dizaino pagal og foruma ir og logo??

Recommended Posts

https://web.archive.org/web/20160609133814/http://www.supergames.lt/

mano pasiulymas butu toks sukurti ant ips panasu dizaina i senaji ipb dizaina ( toks paprastas bet jaukus ir gražus )

ir grazinti mėlynaji og pacman logotipa aciu

Sent screenshot image

+ šuki gražinkit qrw.. SuperGames.lt - Lietuviai žais arba mirs

Zt6kD2l.png
GRP5.LT – tavo gyvenimas GTA V pasaulyje, be ribų!

KAS YRA „GRP“ ?

Mes turime nupieštą dizainą SG forumui naują , jis turi panašumų į šį būtent dizainą. Bet dabar IPS 5 yra jau beta versijoje paskutine ir ne už kalnų turėtų išeiti stable version kiek teko paskaityti jų blogą. O mes visada su nauja IPS versija ir atnaujiname dizainą, nes seno jau neišeina uždėti dėl metamų dizaino klaidų.

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

prieš 19 valandas(-ų), Adomas J. parašė:

Mes turime nupieštą dizainą SG forumui naują , jis turi panašumų į šį būtent dizainą. Bet dabar IPS 5 yra jau beta versijoje paskutine ir ne už kalnų turėtų išeiti stable version kiek teko paskaityti jų blogą. O mes visada su nauja IPS versija ir atnaujiname dizainą, nes seno jau neišeina uždėti dėl metamų dizaino klaidų.

Tai laukiam naujo dizaino :))

prieš 38 minutes , Xan parašė:

image.png.6b19cd19190c4a20cc3c09188a6589ba.pngpoll rezultatai viska pasako (kai per beveik parą 12 žmonių įskaitant mane balsavo, kai palyginant ankščiau keli šimtai online būdavo vienu metu), tas forumas tebestovi tik del reklamų kurias perka kartais dar žmonės

forumai buvo tokie kaip šitas ant bangos, kai soc mediju nebuvo, o ypač discordo, tai nostalija, bet let it go my bro xD nebebus kaip ankščiau

O gal forumo administracija kalta, kad neprisitaikė prie rinkos kai sa-mp'as lietuvoj mirė ir fivem'as iškylo? reikėjo leisti kelti visokius šudus susijusiais fivem kaip kad ir buvo sa-mp'o laikais..

Zt6kD2l.png

KAS YRA „GRP“ ?

prieš 8 minutes , MarcoD parašė:

O gal forumo administracija kalta, kad neprisitaikė prie rinkos kai sa-mp'as lietuvoj mirė ir fivem'as iškylo? reikėjo leisti kelti visokius šudus susijusiais fivem kaip kad ir buvo sa-mp'o laikais..

oi tu neispruses bezdzioniuk, dar tebekovoji, kad leistu kelti fivem resursus su kenkejiskais kodais? XDDD ar sunku suvokti, kad uzkretus bent 1 is forumo naudotoju kompiuteri, forumo administracija prisiimtu didziausia atsakomybe, nes pagrindinis resurso saltinis buvo ju forumas, uz kurio turini yra atsakingi jie ir moderatoriai. Apie galimybes su uzkrestais lua failais patylesiu, pradedant nuo serverio hostingo prisijungimu isgavimo, baigiant rat programine iranga kompiuteryje

(redaguota)
prieš 53 minutes , MarcoD parašė:

Tuoj bus 5 metai kaip sakot jog sa-mp'as mirė, o iš tikrųjų taip nėra, LSG buvau užtaikęs kaip net 140+ žaidė.

Redaguota , nario iron.

prieš 21 valandas(-ų), MarcoD parašė:

https://web.archive.org/web/20160609133814/http://www.supergames.lt/

mano pasiulymas butu toks sukurti ant ips panasu dizaina i senaji ipb dizaina ( toks paprastas bet jaukus ir gražus )

ir grazinti mėlynaji og pacman logotipa aciu

Sent screenshot image

+ šuki gražinkit qrw.. SuperGames.lt - Lietuviai žais arba mirs

Šitam forumui ne naujo dizaino reikia, o kažkokių naujovių, nes žmonės įstrigę 2005 metų Grand Theft Auto: San Andreas žaidime ir reklamose.

Šitas forumas tuoj bus visiškai dead, nes jame nėra nieko apie kitus  žaidimus https://store.steampowered.com/charts/ tai tas naujas dizainas visiškai nieko nekeis. 

Kad tie asmenys kurie administruoja forumą, uždraustų bet kokio turinio reklamas ir diskusijas praplėstų populiarių žaidimų temomis, gal tada ir atsirastų populiarumas. 

• Teigiamai 1
prieš 1 valandą, freddy. parašė:

oi tu neispruses bezdzioniuk, dar tebekovoji, kad leistu kelti fivem resursus su kenkejiskais kodais? XDDD ar sunku suvokti, kad uzkretus bent 1 is forumo naudotoju kompiuteri, forumo administracija prisiimtu didziausia atsakomybe, nes pagrindinis resurso saltinis buvo ju forumas, uz kurio turini yra atsakingi jie ir moderatoriai. Apie galimybes su uzkrestais lua failais patylesiu, pradedant nuo serverio hostingo prisijungimu isgavimo, baigiant rat programine iranga kompiuteryje

Jo visi naudoja tuos leak'us ir 1 iš 1000 failų pasitaiko su rat :) pasižiūrėk į fivem leak forumus, kokios diskusijos, platinimai koks aktyvumas lygiai taip pat kaip čia supergames budavo sa-mp'o gold laikais :) o gal tavęs net nebuvo tais metais ir nematei, *Myliu SuperGames.lt*..

• Haha 1

Zt6kD2l.png

KAS YRA „GRP“ ?

prieš 48 minutes , Xan parašė:

Aš siūlyčiau išvis forumą konvertuoti, visa sena auditorija užaugusi, vartotoju yra tūkstančiai, kad ir pavadinimas supergames? so what? mano siūlymas būtų žaidimams palikti skiltį, ir keisti modelį į tokį koks uždarbis.lt buvo prieš 10 metų, nes dabar uždarbyje vietoj kalbų apie verslus, partnerių paieškų ir pan, dalinasi IKI nuolaidų kodais, kad sutaupytų 10ct ant sviesto, pardavinėja padielkinius kvepalus, ir klausia kokį apšvietimą dėtis darbo kambaryje

šitą forumą pavertus uždarbio tipo forumu, su nauju marketingu, sugrįžtu visi seni supergames.lt useriai kurie užaugo, kuria verslus arba nori juos kurti, diskutuotų, dalintusi verslo įdėjomis, galėtu susirasti verslo partnerius, taip pat forumo dalis žaidimų irgi nedingtu, forumas tiesiog būtų pritaikytas daugiau dalykų, o ne tik žaidimams

dabar puiki proga dėt uždarbis.lt į pavėsį

@kesh

@Adomas J.

Pamąstymui toks :)

Zt6kD2l.png

KAS YRA „GRP“ ?

(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), Xan parašė:

Aš siūlyčiau išvis forumą konvertuoti, visa sena auditorija užaugusi, vartotoju yra tūkstančiai, kad ir pavadinimas supergames? so what? mano siūlymas būtų žaidimams palikti skiltį, ir keisti modelį į tokį koks uždarbis.lt buvo prieš 10 metų, nes dabar uždarbyje vietoj kalbų apie verslus, partnerių paieškų ir pan, dalinasi IKI nuolaidų kodais, kad sutaupytų 10ct ant sviesto, pardavinėja padielkinius kvepalus, ir klausia kokį apšvietimą dėtis darbo kambaryje

šitą forumą pavertus uždarbio tipo forumu, su nauju marketingu, sugrįžtu visi seni supergames.lt useriai kurie užaugo, kuria verslus arba nori juos kurti, diskutuotų, dalintusi verslo įdėjomis, galėtu susirasti verslo partnerius, taip pat forumo dalis žaidimų irgi nedingtu, forumas tiesiog būtų pritaikytas daugiau dalykų, o ne tik žaidimams

dabar puiki proga dėt uždarbis.lt į pavėsį

Atsiprašau, bet šis komentaras yra visiška nesąmonė, vaikiška sapalionė.

Niekas dabar jau nepatvirtins savo tapatybės per bankus, tai nebus jokio uzdarbis.lt nr. 2. Ypač kai pilna scamerių su 10timis alt accountų.

Verslo idėjos "negimsta" forumuose. Aš matau, kad Tu nelabai supranti, kas yra verslas ir kaip jame uždirbami pinigai. Tavo mąstymas ir suvokimas yra labai keisti, kaip žmogaus visiškai nedirbančio realiame darbe. Tave gal išlaiko tėvai ar kaip? Ne taip vyksta verslas internete. Jeigu Tavo verslas paremtas GTA SA žaidimu ir pigiais "projektais", "serveriais" tai man Tavęs iš tiesų gaila.

Siūlyčiau šią temą rakinti. Nes tai, kas čia vyksta yra tiesiog juokinga. 

Redaguota , nario hey_
  • Teigiamai 1
(redaguota)
prieš 8 valandas(-ų), Xan parašė:

28m, 10+ sėkmingų parduotų internetinių projektų, dabartinis - www.vuolia.com šio forumo administratorius (ne moderatorius) šiuo metu atlieka praktiką pas mane

pasakyčiau kiek uždirbu, bet vistiek nepatikėsi : )

tas anonimų "gal išlaiko tėvai ar kaip?" - kuo paremtas? gal tave patį išlaiko? kiek tau metų?

aš rašau, ką žinau, ir žinau kaip sėkmingai vystomi internetiniai projektai, forumas yra lengviausia veikla svetainių kūrimo versle, surinkti auditoriją lengva, ypač kai jau esi ją turėjas, ją tiesiog reikia susigrąžinti

ne mano komentaras yra "visiška nesamonė" - o tavo yra

nori pabazarint apie taip kaip vyksta verslas internete?  susisiek mano įmonės nurodytais tel. numeriais, asistentas užbookins laiką : )

Tu turi gerą vaizduotę, bet Tu nedirbi vuolia.com nes aš pažįstu Karolį Češūną. Aš pats dirbu UAB "Present Connection" apie 6 metai. Minimalus mėn atlyginimas apie 2000, pats minimaliausias. Nežinau, kiek Tu "uždirbi" savo fantazijose, bet tie kurie uždirba daug, niekada nesigiria kad daug uždirba, tai matyt tas Tavo "darbas" yra darbo birža arba esi tėvelių išlaikomas.

Aš iš tiesų labai tingiu užsiimti tokiomis erezijomis čia, kurios niekur neveda. Po maždaug 2 metų pertraukos aš šiaip užsukau į šį forumą ir manau tuoj ir užsibaigs mano buvimas čia, , ypač kai daugumą sudaro tokių, kaip Tu

Redaguota , nario hey_
(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), hey_ parašė:

Tu turi gerą vaizduotę, bet Tu nedirbi vuolia.com nes aš pažįstu Karolį Češūną. Aš pats dirbu UAB "Present Connection" apie 6 metai. Minimalus mėn atlyginimas apie 2000, pats minimaliausias. Nežinau, kiek Tu "uždirbi" savo fantazijose, bet tie kurie uždirba daug, niekada nesigiria kad daug uždirba, tai matyt tas Tavo "darbas" yra darbo birža arba esi tėvelių išlaikomas.

Aš iš tiesų labai tingiu užsiimti tokiomis erezijomis čia, kurios niekur neveda. Po maždaug 2 metų pertraukos aš šiaip užsukau į šį forumą ir manau tuoj ir užsibaigs mano buvimas čia, , ypač kai daugumą sudaro tokių, kaip Tu

Dar pin koda korteles paskyk ir buto numeri durneliuk visi mes visur dirbam ir 2000 uzdirbam ir nereikia cia girtis kad dirbi 75 zmoniu imonej :)

ne su tokiu kaip @Xan tau koliotis.. tik tiek pasakysiu

Redaguota , nario Mantucha

(redaguota)

@Adomas J. Ar šie du keisto mąstymo individai yra Tavo kiemo draugeliai ar šeimos nariai? Nuomonę reikšti galima kiekvienam, bet ją reiktų reikšti pagarbiau. Ar Tavo draugeliams taisyklės negalioja jau supergames.lt forume? Jeigu taip - tai atsiprašau, jeigu pasikeitė esama politika. 

Kai .lukonic`buvo adminas, reportai ir taisyklės turėjo įtakos, ir tikrai buvo fun čia lankytis, bet dabar skaityti tokius keistus vaikiškus sapaliojimus yra keista.

Vienam 16 m. ir jis apsimeta, kad kažkur dirba, o kitas tikriausiai jo kaimynas ar klasiokas, irgi nelabai gaudosi, kaip veikia "verslas" ir kas tai yra.

Tai ar Jums jau visiškai dzin, kas vyksta šiame forume?

2024-11-21 20:38, Mr.Nobody parašė:

Nu matai čia labiau tiem seniems nariams nostalgija,būtų prikolas, kad grąžintu. Nu bet nebus taip kaip ankščiau. Neverta vargti jau 

Galiu sukurti ir paleisti arba pataisyti (kad veiktų) visiškai bet kokį forumo dizainą, kad ir nuo nulio, per itin trumpą laiką. Tai nėra sudėtinga. Forumo dizainai yra labai elementarus ir nesudėtingas procesas. To "nuovargio" net ir nebūtų, nes čia nėra  dėl ko "pavargti" ir taisyti yra labai greitas procesas, jeigu supranti kaip viskas veikia.

Čia labiau reiktų noro ir iniciatyvos, norint kažką keisti. Jeigu nebus motyvacijos, tai nieko ir nevyks. Tinklapio dizainą kurti nuo nulio yra sudėtingiau, ypač jeigu bus parduodamos / perkamos paslaugos. O forumai yra labai lengvas dalykas. 

Redaguota , nario hey_

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...