Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

NNMIse1.png

REDFOX CLOUD ADVENTO KALENDORIUS 🌠 🎁

Ne paslaptis - visi mėgstam dovanas! Todėl pristatome Redfox Cloud advento kalendorių! 🗓️ 🎊

Kiekvieną dieną, prisijungęs prie paskyros adresu redfoxcloud.com spausk „Laimės ratas” ir 3 kartus bandyk savo laimę ir laimėk įvairių prizų! 🎉  ☃️

Tarp jų:

• 10 procentų nuolaida visoms paslaugoms;
  • 20 procentų nuolaida visoms paslaugoms;
  • 1 EUR balanso papildymas;
  • 2 EUR balanso papildymas;
  • 5 EUR balanso papildymas.

Advento laikotarpį praleiskime kartu! Jūsų Redfox Cloud 🦊 🧡

Sveiki,

Jūsų hostingas yra tikrai neblogas, o paslaugų kokybė nėra prasta. Tačiau, mano manymu, yra dar kur tobulėti. Pastebėjau, kad pagalbą iš jūsų komandos kartais būna sudėtinga gauti. Noriu pabrėžti, jog mano tikslas nėra teršti jūsų vardo ar būti įkyriu klientu.

Jūsų paslaugomis naudojuosi jau nuo tada, kai man buvo 13 metų, ir per šį laiką tikrai pastebėjau tam tikrų patobulinimų. Visgi manau, kad yra dar daug potencialo gerinant klientų aptarnavimą bei bendrą paslaugų kokybę.

Kalbant apie laimės ratą, tai tikrai puiki idėja! Tai suteikia žaidėjams galimybę laimėti prizus ir skatina aktyvumą. Tačiau, pastebėjau, kad laimėti prizą yra labai sudėtinga – šansai, mano nuomone, galėtų būti kiek palankesni. Šiandien sukau ratą net keturis kartus ir, deja, nieko nelaimėjau. Tikiuosi, jog ateityje man pavyks išbandyti laimę dar kartą ir laimėti kokį nors prizą.

Pagarbiai,
Aether

2024-12-03 22:43, Aether parašė:

Sveiki,

Jūsų hostingas yra tikrai neblogas, o paslaugų kokybė nėra prasta. Tačiau, mano manymu, yra dar kur tobulėti. Pastebėjau, kad pagalbą iš jūsų komandos kartais būna sudėtinga gauti. Noriu pabrėžti, jog mano tikslas nėra teršti jūsų vardo ar būti įkyriu klientu.

Jūsų paslaugomis naudojuosi jau nuo tada, kai man buvo 13 metų, ir per šį laiką tikrai pastebėjau tam tikrų patobulinimų. Visgi manau, kad yra dar daug potencialo gerinant klientų aptarnavimą bei bendrą paslaugų kokybę.

Kalbant apie laimės ratą, tai tikrai puiki idėja! Tai suteikia žaidėjams galimybę laimėti prizus ir skatina aktyvumą. Tačiau, pastebėjau, kad laimėti prizą yra labai sudėtinga – šansai, mano nuomone, galėtų būti kiek palankesni. Šiandien sukau ratą net keturis kartus ir, deja, nieko nelaimėjau. Tikiuosi, jog ateityje man pavyks išbandyti laimę dar kartą ir laimėti kokį nors prizą.

Pagarbiai,
Aether

Įmonė su vienu darbuotoju, pelnas už 2023 metus 5k, apie darbuotojų didinimą nėra net galimybių nes neišsimokės algoms :D

(redaguota)

Atsiliepimas apie RedfoxCloud Hostingą

Na, ką galiu pasakyti apie RedfoxCloud hostingą – tai tikrai prastas pasirinkimas. Įsigijau jų paslaugas Minecraft serveriui, tačiau problemos prasidėjo iš karto. Jokios realios pagalbos iš jų pusės nesulaukiau – atsakymai paviršutiniški, o akivaizdžiai matosi, kad darbuotojai arba neturi noro padėti, arba tiesiog neturi laiko.

Buvo pasiūlyta, jog už papildomą mokestį – 10 eurų per valandą – gali padėti spręsti problemą, kurią sudaro tik versijos perrašymas, senosios variklio versijos pašalinimas ir pluginų konfliktų sutvarkymas. Tačiau tokio pasiūlymo atsisakiau, nes manau, kad tai yra tiesiog hostingą teikiančios įmonės pareiga padėti savo klientams, kurie jau moka už paslaugas.

Labai apmaudu, kad tokiai kompanijai, kaip RedfoxCloud, trūksta profesionalumo. Pagalbos laukiu jau 5 dienas, o atsakymų nesulaukiu nei per bilietų sistemą, nei per kitus komunikacijos kanalus. Toks požiūris į klientą yra tiesiog gėdingas.

Dėl šios situacijos rimtai svarstau keisti hostingą. Tikrai nerekomenduoju šios įmonės, jei vertinate kokybę ir operatyvų problemų sprendimą.

Pagarbiai,
Aether

Redaguota , nario Aether
prieš 11 valandas(-ų), Aether parašė:

Atsiliepimas apie RedfoxCloud Hostingą

Na, ką galiu pasakyti apie RedfoxCloud hostingą – tai tikrai prastas pasirinkimas. Įsigijau jų paslaugas Minecraft serveriui, tačiau problemos prasidėjo iš karto. Jokios realios pagalbos iš jų pusės nesulaukiau – atsakymai paviršutiniški, o akivaizdžiai matosi, kad darbuotojai arba neturi noro padėti, arba tiesiog neturi laiko.

Buvo pasiūlyta, jog už papildomą mokestį – 10 eurų per valandą – gali padėti spręsti problemą, kurią sudaro tik versijos perrašymas, senosios variklio versijos pašalinimas ir pluginų konfliktų sutvarkymas. Tačiau tokio pasiūlymo atsisakiau, nes manau, kad tai yra tiesiog hostingą teikiančios įmonės pareiga padėti savo klientams, kurie jau moka už paslaugas.

Labai apmaudu, kad tokiai kompanijai, kaip RedfoxCloud, trūksta profesionalumo. Pagalbos laukiu jau 5 dienas, o atsakymų nesulaukiu nei per bilietų sistemą, nei per kitus komunikacijos kanalus. Toks požiūris į klientą yra tiesiog gėdingas.

Dėl šios situacijos rimtai svarstau keisti hostingą. Tikrai nerekomenduoju šios įmonės, jei vertinate kokybę ir operatyvų problemų sprendimą.

Pagarbiai,
Aether

Sveiki, Aether,

apgailestaujame, kad teko susidurti su serverio veikimo nesklandumais.🙏

Minecraft hostingas bei kitos mūsų teikiamos paslaugos yra savarankiškai valdomos - tai reiškia, kad už paslaugose naudojamą programinę įrangą bei jų konfigūracijas yra atsakingas pats klientas. Turime daug informatyvių bei naudingų video pamokų, kurios gali padėti susikonfigūruoti serverį pagal norimą viziją: https://www.youtube.com/@rfoxcloud. Dažnu atveju gyva pagalba svetainėje taip pat nemokamai padeda bei pamoko, kaip padaryti nedideles įskiepių ar serverio konfigūracijos korekcijas arba padaro šias už jus. 😊

Jei serverio programinės įrangos konfigūravimo darbai išsitęsią, darbo apimtis tampa didesnė, mes pasiūlome papildomas serverio konfigūravimo bei priežiūros paslaugas pagal jūsų turimą hostingo tipą, kad galėtume profesionaliai padėti bei sutvarkyti Jums kylančias bėdas bei įgyvendinti Jūsų projekto viziją. Ši paslauga į įprasto hostingo kainą neįskaičiuota.

Kad papildomai galėtume įsigilinti į Jūsų situaciją, maloniai prašytume atsiųsti savo paskyros UID į PM.

Dėkojame už atsiliepimą, kritika padeda mums tobulėti! 🚀

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...