Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Recommended Posts

Sveiki, pastaruoju metu sa:mp situacija Lietuvoje ženkliai suprastėjo, tikrai nebėra tiek serverių, kiek buvo anksčiau. Tie, kas vis dar žaidžiate sa:mp'ą, kurį serverį renkates? Kuris jūsų nuomone serveris šiuo metu yra vertas dėmesio?

Kurio projekto iš senų laikų labiausiai pasiilgote? Aš labiausiai pasiilgau real-life.lt, lmg.lt . Aišku dogberry.lt buvo visai dar neblogas.

real-life jei tas pats kur kažkur apie 2010m būvo kai dar vairavimo mokyklos darbas buvo su pakvietimu, tai geriausias variantas buvo manau. Toliau kaip veiksmo žmogus buvau, tai lifeTown labiausiai patiko dėl gaujų/pd sistemos/veiklos. Šiuo metu lsgyvenima pradėjau neseniai žaisti, bet pažaidžiau sąvaite ir pakako per akys. Juk suprasčiau nebėra tu senų laikų kaip ankščiau, turėdavai pilna chebros, draugų iš senų laikų su kuriais smagiai leisdavai laiką sa-mpe, o dabar nieko.. Nei serveriai nebe tokie įtraukiantis, nei ką. Sargas dėl pinigų ir veiksmo gerai dar budavo. 

(redaguota)

senas las venturas lygtais 2013-2014 metai su savo sena ekonomika, kur sabre buvo geidziamiausias transportas viso serverio zaideju ir ja uzsakyti galejai tik is tralistu su nezmonisku antkainiu.. senos paprastos gaujos - the ballas, grove street ir pns., dar mafijos lucheese ir triad, tie zmoniu reketavimai kai pasodini ant sanchezo ir atsivezi i baze, o kai invisiona lucheese lygtais pagrobe ir visas serveris pries viena mafija buvo irgi kazkas wow buvo :cc, kai budamas mokyklinukas bandei darbintis i koki darba, bet nemokejau naudotis forumu, o paskui ismokes reikdavo teamspeake arba bent jau skype pyst proto kad pas mane tiesiog aukstas balsas ir man is tikruju yra 20, o ne 12 ar 13

Redaguota , nario souwu

Vice-city siuo metu stebiu. Gan idomiai atrodo, bet kazkaip abejotina, kad pasiseks, vien aki uzmetus i pati projekto aktyvuma is paciu zaideju. Aisku reikia tiketis, kad klystu, bet ko ir noret kai dabartinis jaunimas turbut net nezino kas yra forumas, dabartiniu projektu diskusijos rutuliuojasi discorde ir realiai visi seniausiai persoke ant to niekam tikusio lietuvisko gta 5 rp 😁. Butu tikrai smagu, kad kazkoks serveris tiesiogine ta zodzio prasme uzbombintu lt rinka ir vel eitu isvyst trizenklius skaicius. Aisku paciam jau nebebutu tiek laiko zaist, bet butu smagu prisijungt taip kartas nuo karto pasivaident. O taip kalbant tai real-life labiausiai isimintinas serveris buvo. Dar prisimenu irgi kai vaikas budamas bandydavau vairavimo mokykloj issilaikyt teises pas kitus zaidejus, nes darbas budavo su pakvietimu ir veliau tiesiog freeroamindavau. Veliau jau suzinojau kas yra ts, tai prasidejo ir paciam visokie darbai su drk pakvietimais, gaujos isimintiniausios kaip vendetta de cuberos ar kaip ten vadindavos, tokie lempiniai darbai pradejo atsirast kaip samdomi zudikai ir t.t., ir ten tikrai nieko wow nebudavo.. Taip pat kaip ir visur vaziuoji is tasko a i taska b, bet vis tiek tas serveris kazkuom traukdavo ir nuo pat pradzios iki galo su pertraukom vis sugrizdavau.

HvUkUhu.gif

// Naujas Counter-Strike 1.6 projektas NUKE.LT

prieš 4 valandas(-ų), - ŠARAS parašė:

Idomu butu sanp politologo @Eimantas //nuomone

Laba diena, malonu jog kreipetes pagalbos i mane.

Sunku butu pasakyti kokx srw buwo/ar ira gereuses. Mano nuomone tas kur duoda vip, money, drk. Dar geras serweris ira sunside.lt bet db kuremas

prieš 2 valandas(-ų), Ridas parašė:

Na, ir pletkai eina, jog ateityje su ta pačia komanda galbūt turėsime ir GTA V serverį.

Tajp, turiesime. Multiwan jau grejtai.

CInk2yQ.jpg

prieš 14 valandas(-ų), HikePlaying parašė:

real-life jei tas pats kur kažkur apie 2010m būvo kai dar vairavimo mokyklos darbas buvo su pakvietimu, tai geriausias variantas buvo manau. Toliau kaip veiksmo žmogus buvau, tai lifeTown labiausiai patiko dėl gaujų/pd sistemos/veiklos. Šiuo metu lsgyvenima pradėjau neseniai žaisti, bet pažaidžiau sąvaite ir pakako per akys. Juk suprasčiau nebėra tu senų laikų kaip ankščiau, turėdavai pilna chebros, draugų iš senų laikų su kuriais smagiai leisdavai laiką sa-mpe, o dabar nieko.. Nei serveriai nebe tokie įtraukiantis, nei ką. Sargas dėl pinigų ir veiksmo gerai dar budavo. 

real-life ir lifetown (as dar pats kazkiek laiko administravau ji) tai tas pats zmogus kuris buvo ceo ir real-life tas pats ir lifetown buvo, nepamenu jo vardo jau :D

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

(redaguota)
prieš 1 valandą, HikePlaying parašė:

Igelis [ Žygis ] btw linkėjimai nuo Vercetti / Faithless kad ir kas bebutum :D Visų pasiilgau aš iš lifetowno labiausiai

va,va Igelis :D Realiai as ir padejau jam ta pavadinima sugalvot, tik jis toks gudras budavo zmogelis :D 

Redaguota , nario Aurimas.

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

(redaguota)

Vienas projektas buvo apie 2008 metus, rpg 5 ar kažkas panašaus, mafijos tik kelios,kelios gaujos,o vartai ant namų ant vinewood kalno buvo kažkas wow, galėjai parom žaisti,ekonomika liuks buvo, vartai ir bazės,kad ir už pinigus, bet limituotam žmonių kiekiui. Antroje vietoje Lifetown ,ten dar radiją vedžiau, bet žmonės, gm ,atmosfera buvo super. Na ir paskutinis tai dogberry, irgi įstrigęs kaip geras projektas . Iš dabar esančių dar gyvų tai sakyčiau lsgyvenimas kuriame metus prakapojau ir gtalg ,kad ir kokie ten niuansai su savininkais...

Redaguota , nario Salvini
  • Parašė po 1 mėnesio...

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...