Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Recommended Posts

prieš 1 minute , Karlo parašė:

image.png?ex=67d927c8&is=67d7d648&hm=f54d455342579efa7a33a666dbf56c21b4492d2e345eda1b6d5d8a17fa00fd6d&=

Kol reklamavau ir dirbau prie servo tai vos ir taves nepavijau :D kur projektas mėnesio net nedirbo :D

Cia ne hns topas, cia visu serveriu ir sudinam tope vistiek 🤣 nk nereiskia... eik i hns topus ir paziurek kiek "nuvalkiotas" serveris online surinka

prieš 1 minute , Royality parašė:

Jop, tikrai tu kuriai zm moda is neto zp 5.0 paemes 🤣 nemodo esme durneli. O pluginuose. Pvz tu is interneto paemes o pas mane patis daryti. Bet tokiam durneliui nesuprasti kur del radijos pykstas pasidaro, eik i eteri issiliek

Tik kad kodas programerio nuo 0 rašytas šitam projektui :D tai nemanau kad kitas toks yra :D jeigu nežinai tai bent nekalbėk ir atrodysi protingesnis :D 

Dabar, Karlo parašė:

Pas mane bent jau šaudyt reikia :D tai manau biški daugiau negu tik šokinėt hns :D tu gal geriau real life jumping simulatoriu įsijunk nes jau smegenys iškepė nuo kompo tau :D

Wow ziauriai smagu saudyti i zombius 🙄🤣 sako man isijunkti pc zmogus kuris ant discordo on 24/7 🤣🤣 ziuriu tau isvis galva papute bsk 

Dabar, Karlo parašė:

O iš kur tu žinai? :D Vadinasi stebi. O jeigu stebi tai ir tu online vadinasi? :D Beje jeigu kompas įjungtas tai discordas irgi on buna nemanai? :D Man atrodo kad tau jau tik į lauką išeit nebepadės :(

Zinau nes per tlf uzeinu ir matau online 🤣 vsio kareivi eik chillink nebeverk gi jau

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...