Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5023 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turiu problema, kuria manau turi ir daugelis kitu zaideju.

Mano kompiuterio galingumas:

Vaizdo plokste: GT9800 512Mb GDDR3 3D

Operatyvioji atmintis ( RAM ): 3Gb

Processor: 2 branduoliai, Intel® Pentium® 4 CPU 3.00Ghz 2.99Ghz

Problema: Stringa GTA 4, kad ir ka bedaryciau, kad ir kokia resoliucija ar pacia grafika jos textura, seselius ir t.t. nuleisciau iki 0 ( very low ), man vistiek stringa nors tu ka... Tas pats ir ant didziausiu reikalavimu... Ir visada stringa vienodai, ar mazesne grafika ar didziausia grafika. Kompiuterio driveriai susiusti automatiskai, kaip ir susiuncia Windows 7. .Net frimework atnaujintas nuo 2 iki 3, nuo 3 iki 3,5 ir nuo 3,5 iki 4. KO DAR TRUKSTA ? Kompiuteris stacionarus.

kompiuterisj.jpg

JEI NENUSIMANOT, NEKOMENTUOKIT !!!

Pas mane vaizduske: 9500GT 512MB, 128BIT

Ramu: 1GB

CPU (ghz) 2.33 ir no lagg, nežinau , bet gal pc pas tave perkrautas, pabandyk pratrint failus nereikalingus, ir atsisiusk Game Booster, padeda tikrai pats naudoju užtai man ir nalagina, ten pravalo nereikalingus failus padidina pc greiti.

-- Papildyta --

Čia + reikia vaizdo plokštės geresnės, fps pasidint gal :X

Vaizdo plokste pas ji tikrai gerai, aš turiu tokia ji nepigiai kainuoja, tikrai nereikia geresnes čia viena is geriausiu, pas ji netame problema

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5023 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...