Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5016 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turėjau aš puslapį mmos.lt apie tris mėnesius, kasdien dėdavau naujienas, buvo lietuviškas žaidimų sąrašas ir panašiai, forumas kas be ko, tačiau nors ir pirkau reklamas, dėjau jas kur tik įmanoma - lankomumas didelis nebuvo. Neapsimoka kurt tokį puslapį, nors aš dar galvojau pabandy dar kartą, ebt nemanau, lietuvoj siuras požiūris kalbant apie mmo žaidimus. Ir beje, iš mmohut.com kopijuodamas nieko nepasieksi, pagal tave reikalavimai - mmo patirtis - o pats tiesiog kopijuoji, dar kitas reikalavimas anglų kalbos žinios (vertimui?), tačiau neverti. Bah...

Beje, prie ko čia domenas toks?

tumblr_m6b6emPVyM1rq5t8qo1_500.gif

Aš kiekvieną naują žaidimą testuodavau per CB, visus aš juos išbandęs buvau (bent jau nemokamus) ir vis tiek nepavyko. Net closed beta raktų gaudavau po 100-1000 dalinimui iš tokių kaip PWE, nu ir nieko.

Tiesa, jei darytum tiesiog forumą (phpbb3/IP-board) ir jį sutvarkytum gražiai, tada prisidėčiau. Kelčiau naujienas į forumą, aktyvus būčiau. Bet normalaus web daryt TIKRAI neapsimoka.

tumblr_m6b6emPVyM1rq5t8qo1_500.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5016 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...