Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5003 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

As pradejau daryti nuo grp 6,5 tada 8,2 Is pradziu is mokau keisti užrašus tada mokinausi dėti naujus skin,ismokau gm pavadinima meta pakeisti tada mokintis namo kurimas su mappink nama padaryk pickup mokinkis interjierus kurti tada gali darba be pakvietimo tada su pakvietimu pradeti daryti ir taip pamatysi kaip tavo zinios su kiekviena diena visa auga,bet reikia noro ir pasitikejimo savimi pradzioje gali buti daug erroru,bet jei stengsies jie mazes o tau to scripterio nereik pats megink ismokti viska ieskok informacijos supergames.lt,gta-online.lt ,gta-support.lt wiki.samp verskis diskutuok su forumieciais ir manau tikrai daug ka ismoksi,o scripteris parodys tik kad parodytu ir islpes milijona lt jei reiks tau kokios pagalbos rasyk skype mocker. kuo galesiu tuo padesiu negaila :)

jei negaila +rep :)

rekl_banner_468x60_by_kastytis.gif

LifeFM.LT (Savininkas) Ieskome RDJ!

PRADEK NUO GRP 8.2 !!! THIS IS DA BEST. MANO SERVAS BUVO ANT JO SENI GERI LAIKAI. :woot:

GRP4 ATGU\IVENES ***(**

-- 04 Rgp 2011, 22:57 --

Beje man nebuvo nei vieno erorro pirmases 3 dienas viska dariau kruopsciai ir atsargei.. O po to varau kai ka as zn eroru prisidirbu poto tvarkiau, bet tiekpat laiko beveik uztrunku.. :D

va grynai ir man taip :D na nuo GRP4 kurti naujokui nelabai patariu nes pats pradėjau nuo eGRP.LT nes naujokas turi iš pradžiu išmokti editinti o tada tik kurti :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5003 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...