Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

reikia pagalbos del skriptinimo KLAUSIMAI SU ATLYGIAIS !!!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4921 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

LABAI išsamiai paaiškinkite!!

1. Kaip reikia padaryt kad atsidarytu ir užsidarytu vartai (Atlygis: 50FLT +R3P) issamiai nnt kur kaip kada i kur aiti.

2.kaip uždėti 3D tabel texta ant reikiamos vietos (P.S as noriu texta uzdet ant mapinto GM ce per MTA.) (Atlygis: 40FLT +R3P)

3.kaip sukurti savo GM pvz

As sumapinau GM tik suskriptint be liko ir noriu ji paleist per SAMP issamiai nnt paaiskinti (Atlygis: 130FLT +R3P ir dar ka nors...)

4. Pavizdys:

Aš sumapinu ligonine LS mieste, ir turiu LS GM, ir aš noriu ta savo sumappinta ligonine ikelt i GM kaip taip man padaryti ?

IŠSAMIAI. (Atlygis: 50FLT +R3P)

5. Zaidime uzeina raso Serverio tinklapis http://www.samp.too.lt kaip pakeisti IŠSAMIAI !!! kaip kur aiti ka spausti ka r6yti ka daryti (Atlygis:50FLT +R3P)

PAMATYSIU KAD RPINOT IŠ KOKIU TEMU NET IGNORE...

LAUKIU !!!

-- 14 Rgp 2011, 01:55 --

niekam nereik FLT IR REP ?

1. Kaip reikia padaryt kad atsidarytu ir užsidarytu vartai (Atlygis: 50FLT +R3P) issamiai nnt kur kaip kada i kur aiti.

2.kaip uždėti 3D tabel texta ant reikiamos vietos (P.S as noriu texta uzdet ant mapinto GM ce per MTA.) (Atlygis: 40FLT +R3P)

Ant MTA ar ant Samp viso sito nori?

MTA:SA Veteranas.

Tai Kreipkites padesiu, jei galesiu.

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4921 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...