Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

8/10 kodel?

Striptizo stalas turetu buti viduje irengtas, o ne lauke paprasciausiai ant "cemento", stalai su kedem paimti is restano, tai tegul ir stovi viduje, o ne kazkur vidury "cemento", ir taip jie ten neitema stovi, suprantu jai nori kad lauke jie stovetu , tai ir aplinka padaryk tokia ta vadinamji kampeli staleliu kad prideretu, o ne taip vadinamai is "oro". Sekmes tobulejant, paprasciausiai palavink vaizduote, ar tu noretum toki mafijos kiema turet, tarkim jaigu butum realybeje mafijos gaujos vadinamas "bosas". Tiesiog tiek

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

6/10

Taigi, 6/10 už tai, kad uždėjai medžių viduryje cemento, uždėjai ten kažkokio gyvūno galvos kaukolę ant įvažiavimo man kvailai atrodo, nuo kada mafijos valgo kieme, ir dar prie restoraninių staliukų? Čia turbūt specialiai, jie valgo, atvaro kita mafija, ir per tvora visus iškala. Turėkit logikos biški prieš darydami, kuo tikroviškiau viskas atrodo, tuo įdomiau žaisti :)

v1.png

Sorry uz Tusciazodziavima, bet Pritariu tau tikrai,

Ir beto stenkis isidemet ka sakome, nes kitu pastabos ir nuomone labiausiai pravercia dirbant, geriau klausyk ne visu, labai grazu, pats supranti kad yra klaideliu,kas is to kad tau nesuprantantis zmones parasys gera ivertinima, jai bus blogai, geriau jau klausyk tu kas tikrai nusimano, ,sekmes tobulejant :)

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

6/10

Taigi, 6/10 už tai, kad uždėjai medžių viduryje cemento, uždėjai ten kažkokio gyvūno galvos kaukolę ant įvažiavimo man kvailai atrodo, nuo kada mafijos valgo kieme, ir dar prie restoraninių staliukų? Čia turbūt specialiai, jie valgo, atvaro kita mafija, ir per tvora visus iškala. Turėkit logikos biški prieš darydami, kuo tikroviškiau viskas atrodo, tuo įdomiau žaisti :)

Šiaip jau jie ten gali nebūtinai valgyt, bet ir gerti Alkoholi, man visiškai nerūpėjo tasai maistas, nes jie tai gali nusipirkti kioske, parduotuvėje ar Mokyklos valgykloje :D O dėl medzių tai įsidėmėsiu, kad ant cemento verčiau jų nedėt. P.S. Taigi dėkuj uz įvertinimus laukite mano kitų darbų :)

Tikslas:

1. Gauti 5 +R3P

2. Surinkti Daug FLT

Aš 19% priklausomas nuo Counter-Strike.

Girls-shower-silhouette.gif?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...