Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Trumpas aprašas apie mane.

Mano vardas Gytis. Man yra 12-metų. Gyvenu Kaune. Patinka kurti projektus, moku kurti svetaines, serverius, grafikos darbus. Man nors yra 12-metų, neesu toks kvailas, kaip matote pagal metus, metai nesako koks protas, tad palieku jums šitą klausimą svarstyti.

Ką noriu kurti.

Norėčiau suburti grupę žmonių, ir pradėti kurti online žaidimų tinklą (kas tai yra: tai internetinių žaidimų tinklas, pvz: cs).

Aš ieškau.

Aš ieškau keletą, ar ne keletą žmonių, kurie atitinka mano reikalavimus.

Reikalavimai.

1. Jums turi būti bent 12m. (ar daugiau)

2. Būti užtikrintam, kad jūs projekte būsite ne 1d, ar 2.. O visą istoriją.

3. Prisėsti prie kompiuterio per dieną bent 1 - 2val.

4. Rašyti be klaidų, lietuviškom raidėm.

Mano kontaktai.

Apačioje yra anketa, jūs ją turite užpildyti, ir atsiųsti man el. paštu: [email protected]

Anketa.

1. Vardas, pavardė

2. Metai.

3. Kur gyvenate.

4. Ar turėjote projektų, ką ten darėte ir taip toliau.

5. Ar galėtumėte į projektą investuoti šiek tiek.

6. Jūsų kontaktai (E-mail, Skype)

7. Kiek laiko skirsite projektui.

Per 1d. nueisiu į paštą kelis kartus, tad anketą parašote, ir laukiate min. 1 dieną. Iš kart kaip atrašau į jūsų laišką, patikrinkite, per 2 - 3d. jeigu nepatikrinsite ir neatrašysite atsakymo, būsite nepriimti. Jeigu jus priimsiu, parašysiu ,,Priimtas" ir prirašysiu į žemiau esantį sąrašą.

Sąrašas.

TUŠČIA.

1. Vardas, pavardė:Tomas Jutkevičius

2. Metai.12

3. Kur gyvenate.Tauragėje

4. Ar turėjote projektų, ką ten darėte ir taip toliau.Buvau samp ROLEPLAY serverio skripteris.BeeT padėjau sukurti RUNEMOD cs modą neprisidėjau daug, bet ko galėjau to prisidėjau.

5. Ar galėtumėte į projektą investuoti šiek tiek.Kas kaškiek laiko po biški galėčiau

6. Jūsų kontaktai (E-mail, Skype)Tomas4952

7. Kiek laiko skirsite projektui.3-5H į dieną.

Sory kad ne į EL PAŠTĄ, BET MAN YR BUGOVAI KAI NORIU SIŪSTI KANORS PER EL UŽLAGINA PC.

TIKSLAI

500FLT=IVYGDITA

5REP=Neivygdyta

100Postu=IVYGDITA

Solder123, puiku, kad toks žmogus norisi į žaidimų projektą, susisieksiu su tavimi vakare. Apie 8 - 9val. lauk.

Transformer, aš ne žaidimą kursiu, bet online žaidimų projektą, ten bus visokių. L2, CS, CSS, SAMP ir t.t. plačiau galiu pasakyti į E-mail'ą arba į skype.

aiii, td nk gero.

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

1. Vardas, pavardė : Justas Beniušis

2. Metai. Rugsėjo 5 sukako 13 :P

3. Kur gyvenate. : Gargždai

4. Ar turėjote projektų, ką ten darėte ir taip toliau. : Dabar mėginau kurti S-Fierro.us.lt (SAMP), taip pat buvo hardplay.lt (CS), kol nepardaviau.

5. Ar galėtumėte į projektą investuoti šiek tiek. : Šiek tiek tai iki 150LT

6. Jūsų kontaktai (E-mail, Skype) : FB - Justas Beniušis, E-mail - [email protected]/[email protected], skype daužta...

7. Kiek laiko skirsite projektui. - Kiek galėsiu. Tai yra 5-10h per dieną :)

1. Vardas, pavardė Paulius , Pavardės neskleisiu jei Labai reikės pasakysiu asmeniškai :)

2. Metai. 12

3. Kur gyvenate. Pakruojis.

4. Ar turėjote projektų, ką ten darėte ir taip toliau. Taip turėjau Cs,Mc Projekta ir dar muzkos tinklapi :)

5. Ar galėtumėte į projektą investuoti šiek tiek. Taip galėčiau bent po 5-10Lt i mėn tikrai :)

6. Jūsų kontaktai (E-mail, Skype) [email protected] Skype: pauliasas74123

7. Kiek laiko skirsite projektui. Darbo dienomis 2-6H. ne darbo 4-10H :)

gold-life.in.gif

• Laimėta kovų: 1

• Pralaimėtų kovų: 2

Moku skriptinti SAMP, bei moku sukelti CS pluginus.

1. Vardas, pavardė: Edvinas Žvirzdinas

2. Metai: 12m. Greit 13

3. Kur gyvenate: Mažėikiai.

4. Ar turėjote projektų, ką ten darėte ir taip toliau: Taip turėjau projektu daug, l2, samp, cs. Buvau daug kur ir gm per l2, L2 Critical, L2 Return. Sampe buvau new-life.lt, hyper-life.lt grp4.lt adminais. :)

5. Ar galėtumėte į projektą investuoti šiek tiek: Laikui bėgant jo.

6. Jūsų kontaktai (E-mail, Skype): Edvinelis7

7. Kiek laiko skirsite projektui: Kiek būsiu online prie kompiūterio.

fanas.png

SuperGames narys jau penkerius metus!

• Parašė po 2 savaičių...

1. Vardas, pavardė: Rokas Sujetovas

2. Metai:12.

3. Kur gyvenate: Kaune

4. Ar turėjote projektų, ką ten darėte ir taip toliau: Neturėjau, bet gerai išmanau apie sa-mp cs serverius, moku kurti web. ir t.t :)

5. Ar galėtumėte į projektą investuoti šiek tiek: nu koki 20lt max.

6. Jūsų kontaktai (E-mail, Skype):Skype:Rokyzzz4

7. Kiek laiko skirsite projektui:Į dieną būsių tikrai kokias 5-3 val. Nebent savaitgalias būnų diena off bet vakare lbj ilgai. :)

http://s2.gladiatus.lt/game/c.php?uid=90290 Paspausk, ir tau R3p, kai paspausi i AZ.

1c38645c0075386770318c8d4ca1503a433.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...