Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi mano nuomone apie battlefielda, manau, kad kurėjai stengėsi dėl grafikos.. vienas pliusas, kad galima važiuoti patiem, o mw3 gameplay tikrai buvo idomesnis nei battlefieldo nors ir dabar pradėsit rašyt, kad nesamone ar panašiai čia yra mano nuomonė, visi mane kol dar nebuvo išėja, kad bus kažkas nuostabaus manau nusivyle + dar 1 minusas kaikuriem žaidėjam yra, didesni reikalavimai nei mw3 ir gali kilti problemu( pačiam jų nėra nuo fb3 apkrauna tik 15-20 cpu usage).

Aš rekomenduoju jai dar nežaidete nei vieno iš šiu žaidimų siūstis MW3.

1. MW3 Video

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=0wUfkYXLxa4[/youtubecom]

Mano nuomone, tai BF3 geresnis. MW3 kūrėjai keičia modelius žmonių, ginklu ir t.t., be to pakeičia misijas ir kaip nieko daugiau. O vat BF3 kūrėjai, nors ir sūkūrė trumpa gameplay, tačiau žaidimo grafika yra nereali ir padaryti įdomių dalykų, kaip mušimasis, spaudinėjant mygtukus, kuriuos tau rodo ekrane.

v1.png

Mano nuomone, tai BF3 geresnis. MW3 kūrėjai keičia modelius žmonių, ginklu ir t.t., be to pakeičia misijas ir kaip nieko daugiau. O vat BF3 kūrėjai, nors ir sūkūrė trumpa gameplay, tačiau žaidimo grafika yra nereali ir padaryti įdomių dalykų, kaip mušimasis, spaudinėjant mygtukus, kuriuos tau rodo ekrane.

tapati galima ir per mw3 man kaip tik atrodo kad per mw3 idomesniu dalyku yra o bf nelabai kas nu nežinau tuoj uploadinsiu video biski nekokia kokybe, kad ir ant 1080 bet vistiek pažiurėkit kaip smagiai paskraidžiau :D dar ikelsiu gal video is mw3 ir veliau reiks bf pafilmuot :)

-- Papildyta --

be to ir grafika neatsilieka, o del gameplay tai daug idomiau mw3

be to ir grafika neatsilieka....

Nemanau. Nebent ta vaizdo plokštė medinė ir BF3 Ultra Graphics netraukia, todėl ir nejauti skirtumo tarp MW3 ir BF3 grafikų.

Display: NVIDIA GeForce GTX 580

mano vaizdo plokste :DD medine tikrai? matos tas skirtumas bet kai neidomu tai ir grafika nesvarbu tikrai mw3 buvo idomiau žaist online tai nebandžiau bf, o mw kiek mačiau tai toks pat mp ar bent panašus, bf sake mp bus geras tai ir pažiurėsim.

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...