Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4886 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kelk nuotraukas į part.lt, nieko aš čia nesiųsiu.

Nesisiūsi tai niūhink iš temos bebras,jau užpiso tokie free posteriai.

Kas tau free posteris? Jei nieko neišmanai apie hackinimą, tai geriau patylėk. Gal čia tiesiog nuotraukos, aš nieko nesakau, tačiau rizika yra visur.

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Kas tau free posteris? Jei nieko neišmanai apie hackinimą, tai geriau patylėk. Gal čia tiesiog nuotraukos, aš nieko nesakau, tačiau rizika yra visur.

Ką tu žadi hackint su .rar failu dūhas *Myliu SuperGames.lt*? Atsidarai ir matai jei yra koks .exe tai trini tą failą *Myliu SuperGames.lt* profesorius apie hackinimą aiškina :D Vanialink lohas pamoinas.

Hacked by paša

Ką tu žadi hackint su .rar failu dūhas *Myliu SuperGames.lt*? Atsidarai ir matai jei yra koks .exe tai trini tą failą *Myliu SuperGames.lt* profesorius apie hackinimą aiškina :D Vanialink lohas pamoinas.

Abu tylėkit. Užknisa, pats Arni FreePost'ini ir paskui rėki visą gerkle kai nesveikas... Užpisai. Už laido kieta primeta... O dėl darbo tai 3/10 No Comment...
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Hehe, matau tu tikrai nesigaudai ant hackinimo :mucha: Eina virusą ir ant paveikslėlio ir į .exe ir į winrar įkišt. Užtektų tik parsisiųst ir bankė man. Dusk, nes šneki nieko neišmanydamas.

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4886 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...