Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4881 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1. KMA reikėtu vartų, na bet čia jau tu sprendi reikia ar ne...

2. Tos gėlės per viduri tikrai netinka.

3. Linijos beryšio, galėtum tas baltas įdėt, id nežinau dabar...

Vienas dalykas ten ne geles o tokie i medi imontuoti paparciai pastatomi tai jie tinka ant betono taiva jie sudaro bendra vaizda Linijos skonio reikalas... taivat

-- 09 Gru 2011, 23:02 --

KMA vartu kai reikes ir idėsiu dbr amžai žaidejų bus tai vartu manau nereiks pokolkas o veliau bus matyt idesim vartus aisku aciu ir uz tavo komentara

PIRMASIS TIKSLAS

1.50 pranešimų |Yra|

2.+5 r3p |Nėra|

3.100 FLT|Yra|

128618ff1f744f729a936809eec76ee1472.jpg

Čia ne medis, jis yra Plants kategorijoje ir čia yra didelis vazonas o viršuje augalas jei nematai, nereikia man aiškinti nepirmus metus su MTA dirbu... Tik kartais ID primirštu...

Dq nimas bet vietos nekopinau nuo sargo sarge nesu loses beveik zinau kas jis yra koks serveris bet nezinojau kad ten irgi KMA yra tojia vietoje na uzmirsau pasakyti kad sis MTA darbas ira 4 berods tadmappinu dar nesenai jai neskaitant preitu metu darbu 3 tai sis darbas siais metais pirmas.

PIRMASIS TIKSLAS

1.50 pranešimų |Yra|

2.+5 r3p |Nėra|

3.100 FLT|Yra|

4/10, labiau panašu į vaiku darželio, mašinu KMA, jei čia vaikų darželio mašinu KMA tai duodu 8, bet dėja, kas, prieina per šoka, išvažiuoja, lempu per daug, gulintis pd pabode, daugiau, nakti kąžin ar neapktu žmogus... Žodžiu, nesamonė čia tau gavosi.

Nelabai supratau kam riektu peršokt jei čia net nėra varų, galima paprastai įeit, nors kita vertus vartus jis įdės, tai tada kas iš to kad peršoks- tegul šoka vistiek neišvažiuos..

Rimtas Kentas

4/10, labiau panašu į vaiku darželio, mašinu KMA, jei čia vaikų darželio mašinu KMA tai duodu 8, bet dėja, kas, prieina per šoka, išvažiuoja, lempu per daug, gulintis pd pabode, daugiau, nakti kąžin ar neapktu žmogus... Žodžiu, nesamonė čia tau gavosi.

nusisnekejai darzeli tu na ir kas kad persoks jai isvazuoti neis as vartus idesiu o dar vienas dalykas jai apaks tai tik toks zlibakis kaip tu ;)

PIRMASIS TIKSLAS

1.50 pranešimų |Yra|

2.+5 r3p |Nėra|

3.100 FLT|Yra|

nusisnekejai darzeli tu na ir kas kad persoks jai isvazuoti neis as vartus idesiu o dar vienas dalykas jai apaks tai tik toks zlibakis kaip tu ;)

Rašyt taves nemokė? Aiktu didisis " MAPERIAU " pasakyk dar čia tavo darbas vertas 7 :D Išviso būtų bajeris...

1.2.3....
Soon... New. Unique.

eik eik už tave tai geriau mapinu nors pradėjau nesenai bet tokie kaip tu pasipūtėliai nesupranta ką kalba ir darbas aišku kad 7 vertas mano manymu. O rašyt aš labai tingiu lietuviškai. Be to ten kur tu rašai kad ir taisyklingai rašai bet nusišneki tai ką aš galiu pasakyt aš nesakau kad esu maperis aš tiesiog mėgėjas.

-- 10 Gru 2011, 22:36 --

Be to juk taip gerai rašai bet klaidų visvien yra juokiasi puodas kad katilas juodas. (Didisis "MAPERIAU") pataisau tave didysis rašytojau turi būti Didysis

PIRMASIS TIKSLAS

1.50 pranešimų |Yra|

2.+5 r3p |Nėra|

3.100 FLT|Yra|

eik eik už tave tai geriau mapinu nors pradėjau nesenai bet tokie kaip tu pasipūtėliai nesupranta ką kalba ir darbas aišku kad 7 vertas mano manymu. O rašyt aš labai tingiu lietuviškai. Be to ten kur tu rašai kad ir taisyklingai rašai bet nusišneki tai ką aš galiu pasakyt aš nesakau kad esu maperis aš tiesiog mėgėjas.

-- 10 Gru 2011, 22:36 --

Be to juk taip gerai rašai bet klaidų visvien yra juokiasi puodas kad katilas juodas. (Didisis "MAPERIAU") pataisau tave didysis rašytojau turi būti Didysis

:D Nebejuokink, sakai už mane geriau mapini? Aš per 10Min, ar mažiau sumapinčiau turbut toki šuda, tik dar geresni...

Gal ainam kova surengti? Pažėsim.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Išmoksi, „Maperiau“. Darbas paskutinis š... 2/10. Krč... Kam tu keli jei kritikos nemoki priimt?! Žlibiau tu. Kituose vietose išvis net su mašina neišvažiuosi... Skonio reikale tu, pamatęs žmogus tokią vietą išsigąs ir pabėgs. O kitas dalykas Rašyt Išmok, Dvasios Ūbage... Neturiu žodžių... :x

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

dink tu n* lope užpisi jau karoc dvasios ubage jai zmogus kalba ir nežino ka kalba kritika ne tame beto tu 2/10 esi žinai kas tuoj pasakysiu :D kaškoks laido riteris ir manau už laido sėdi sudžiuvęs ir mažas vaikas prisigaudęs mamytės bazariuku na žodžiu esi vargeta apgailetinas ir nepostink be reikalo jai neišmanai.

-- 12 Gru 2011, 21:26 --

neturi žodžiu ir dink n* užpisa tokie vaikai jau.

PIRMASIS TIKSLAS

1.50 pranešimų |Yra|

2.+5 r3p |Nėra|

3.100 FLT|Yra|

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4881 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...