Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi pagalvojau sukurti gamemoda nuo tuščio lapo. Reiketų gero scripterio, mepperio, photo6hoperio, serverio platintoja ir gero video kureja. Serverio komanda turi buti aktyvi tvarkyti daryti ir t.t kad nebūtų taip kad aj aš nenorių labai sunkų, tuodėl ir ieškome geru žmonių i projekta. Truputi apie projekta: projetas būs San Fierro mieste, turesimę domaina, projektas vadinasi San Andreas MultiPlayer RealLife, tai reiškią Samp-Rl.lt, svetinė būs nupirktą tik 2012 metais, pirma mėnesį. Nežinau kaip jūms bet man norisi kaško naujo nenorių žaisti eiliniame serverije, aš už tai kad kurti nuo tuščio lapo gal kas susidomėjo rašykite i skype: edvinikas123.

a65d4b19f935d4e68a0ae7f072687eda213.gif
Aaa... Aš galvojau tuoletus valyt komandą renki, bučiau prisidėjęs :)

Šiendien jau trečia kartą reportuotas :)

Reportus darai vien dėl to kad moderatoriu gautum? :D Nejuokauk.

Bet jei rimtai Lukni, nebenusišnekėk, nors kelias dienas...

Maždaug apie ūnikaluma, naujas sistemas ir t.t gal papasakosi?

Moderatorium? iškur ištraukei? čia už reportus nieko negauni, O kad jau modą... :DD nu p* juokini tu... Čia būna laimė jeigu moderatoriai išvis atreipia dėmėsį į tavo reportus... O man ne moderatoriau reikia o tokius debilus kaip LukniS pravalyt...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...