Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi norėčiau pažaist BF3. Bet pas mane Windows xp sp3. AR įmanoma pažaist BF3 kaipnors ant šitų windowsų? Jei taip, kaip? :oO:

Ziaurus. ;D Ant XP SP3 galvoji neimanoma? Tai kad visi ant sio OS ir zaidimai kuriami. Nori kad ant xp game nekurtu o ant win7 kurtu :D Eini i thepiratebay . org veliau ivedi Battlefield 3, atsisiunti ir losi...

Sveiki, taigi norėčiau pažaist BF3. Bet pas mane Windows xp sp3. AR įmanoma pažaist BF3 kaipnors ant šitų windowsų? Jei taip, kaip? :oO:

Ziaurus. ;D Ant XP SP3 galvoji neimanoma? Tai kad visi ant sio OS ir zaidimai kuriami. Nori kad ant xp game nekurtu o ant win7 kurtu :D Eini i thepiratebay . org veliau ivedi Battlefield 3, atsisiunti ir losi...

BF3 neveikia ant Windows xp ;)

Minimum requirements for Battlefield 3

Ka cia nusisneki tj eisiu pats paziet :D Kai nesamone, arba kurejai joban*ti..

--

E rmt, kurejai joban*ti :D WTF.. Kas per game O.o Kuris neapeina ant WIN XP :D Tipo jau paseno? ... :D Kai nesamone, siuskis. Nesvarbu ka tie asilai sako :D Man atrodo kad patemps..

Ka cia nusisneki tj eisiu pats paziet :D Kai nesamone, arba kurejai joban*ti..

--

E rmt, kurejai joban*ti :D WTF.. Kas per game O.o Kuris neapeina ant WIN XP :D Tipo jau paseno? ... :D Kai nesamone, siuskis. Nesvarbu ka tie asilai sako :D Man atrodo kad patemps..

Tai kad mano pc patemtų, tai patemtų. bet man reik žinot ar įmanoma kaikaip pažaist jį ant xp :|

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...