Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4770 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pastebėjau kad šiuo metu aš nieko neveikiu ir man nuobuodu ir sakant noriu kurti PROJEKTA samp arba būti kokio nors projekte Skripteriu.

Apie Skriptinima

Čia pridedu ir kad bučiau skripteriu projekte ir ką aš moku

Moku 0.3d pilna versija(vartai, radiją, dar kažkas :D).

Bugu taisymas.

Icon kurimus mape.

Komandos kurimas

Admin,vip,prezi,direkt. (kažką moku daryt atnaujint ir t.t.)

Tekstus keisti ir t.t.

Naujus dalykus kažkokius padaryt.

Komandu kurimas.

Daugiau nežinau ką moku paskiau gal pridėsiu kai aciminsiu

APIE MYSQL NEMOKU, GUI KURIMAS...

Bet jeigu bučiau jūsų projekte aš imčiau mokesti 1-5Lt skriptinimą ...

___________________________________-

Dabar apie projektą

Projektas gali būti bet koks real life,zombiu,drift ir t.t. tik norėčiau labai geros komandos padėdančios kad butu good server :)

Jei norit pakalbėt su tukiom temoi tai rašot čia arba man skype: kintantasis

76561198038560426.png

Mažai siūlai, nesusidomėčiau, nes viską galima išmokti iš šio forumo... Sistemas kurk geriau, sakei, kad nemoki gui lentelės net padaryt? Tai koks tu scripteris? Ir dar LT ima..

Aš daug ką moku skriptinti tik neacimenu ką aš moku, iš forumo sakai aš pats savo rankom rašai skriptus o ne copy paste. Esu turėjas 5projektus su draugu 1.Ls,2ls,3ls,4lv,5zm, žaidėju 10-35 kažkur žaidėju visose mano projektose :). Esu sukures savo 2gm savom rankom Kaimelius ir Los Santos ir gana geras. Lt aš imu gerus skriptus padarau nebugintus ir t.t. :).

76561198038560426.png

Mažai siūlai, nesusidomėčiau, nes viską galima išmokti iš šio forumo... Sistemas kurk geriau, sakei, kad nemoki gui lentelės net padaryt? Tai koks tu scripteris? Ir dar LT ima..

Aš daug ką moku skriptinti tik neacimenu ką aš moku, iš forumo sakai aš pats savo rankom rašai skriptus o ne copy paste. Esu turėjas 5projektus su draugu 1.Ls,2ls,3ls,4lv,5zm, žaidėju 10-35 kažkur žaidėju visose mano projektose :). Esu sukures savo 2gm savom rankom Kaimelius ir Los Santos ir gana geras. Lt aš imu gerus skriptus padarau nebugintus ir t.t. :).

Jo unikalius gm matos > "Tekstus keisti ir t.t."

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Kodėl tu skaitai mano mintis? :D

Kodėl tu skaitai mano mintis? :D

Dėja tu mano skaitai ;D aš pirmas pamačiau - vadinas tu mano perskaitei.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4770 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...