Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žinau, dar viena tema kurioje klausiama ką žaisti. Esmė tame, kad nerandu, savo kompiuteriui kažką naujo ir gero.

Taigi mano PC:

RAM: 768mb

CPU: Intel® Celeron® CPU 2.53GHz

Graphic card: NVIDIA GeForce 4 MX 4000

Card type: AGP 8x

Video RAM: 128mb

GPU frequency: 274MHz

Taigi prašau pasiūlykit gerų, daug sistemos neprašančių žaidimų, norėčiau 3D.

mmohunts naršiau ir radau tokius žaidimus, pakomentuokit kas žaidėte:

Fiesta Online

Realms Online

Storm Online

Soul Order Online

Myth Angels Online

Zentia

Fairy Story Online

Erebus Travia Reborn

Battle of the Immortals

Kal Online

RAN Online

Red Stone

ZU online

nelabai mėgstu valdymo su mouse'u, tad pirmenybę teikiu, valdymui su klaviatūra (kaip wow, spiral knights..)

Nesiūlykit:

World of Warcraft - man jau atsibodęs

Lineage 2 - nežaidžiau, ir nenoriu. (nenoriu tapti priklausomas nuo žaidimo)

Runescape - man lagi'na žaidžiant, ir šiaip nelabai mane traukia tokie žaidimai.

Eternal lands - labai panašus į runescape

MU online - nepatinka žaidimai kur tas pats per tą patį.

CABAL, silkroad - nežaidžiau, bet tiesiog iš video nelabai patrauklūs jie man.

Jade dinasty - man pasirodę per daug nuobodus. Labai ilgas distancijas bėgiot darant quest'us.

Perfect world - žaidimas gal ir visai nieko, bet dar kai buvai su WIN jis man lagino, tai per emuliatorių lagins dar labiau.

Spiral knights - labai įdomus, šiuo momentu žaidžiu, bet ieškau į ką pakeisti, nes atsibodo su ta energija, o p2p nenoriu žaisti.

Dekaron - labai nuobodus, žaidimo pagrindas - grind'as.

*Fiesta Online - nepatogus valdymas.

*RAN Online - Labai keistas gameplay, pažaidžiau keletą minučių ir išjungiau.

*Battle of the Immortals - Vienas iš perfectworld kūrinių, puikus žaidimas. Tik tiek kaip pirmą kart žaidžiau sunku priprast prie valdymo, bet poto tikrai įdomu.

Gali išbandyt Cabal, labai užkabina.

--

Fuck yw, aš irgi. Pati blogiausia OS.

*Battle of the Immortals - Vienas iš perfectworld kūrinių, puikus žaidimas. Tik tiek kaip pirmą kart žaidžiau sunku priprast prie valdymo, bet poto tikrai įdomu.

--

Na išbandžiau battle of the immortals, pirmas įspūdis buvo geras, gaila tik, kad lagino. Na keliauju bandyt cabal, jei sakai, kad pritraukiantis :)

Jo tas linux vargų vargas, daug kas nesuderinta ir pan. Nežinau, gal čia tik ant ubuntu taip :D

P.S. cabal nepasileido.

--

Na išbandžiau battle of the immortals, pirmas įspūdis buvo geras, gaila tik, kad lagino. Na keliauju bandyt cabal, jei sakai, kad pritraukiantis :)

Jo tas linux vargų vargas, daug kas nesuderinta ir pan. Nežinau, gal čia tik ant ubuntu taip :D

P.S. cabal nepasileido.

Aš naudoju Kubuntu + Xubuntu, tai išviso betvarkė.

O dėl cabal nežinau kodėl nepasileido, šiaip aš nemeginau ant Linux, nes man neveikia žaidimai, tik su wine kartais strongholdą pažaidžiu.

Neveikia man irgi nei cabal, nei kiti žaidimai. Nervuoja linux.

Fiasta online valdymas yra normalus tik išsiskiria iš kitų MMO, o taip tai žaidimas yra labai puikus, jei nežinai ką rinktis pabandyk pasižiūrėti video apie jį, parsisiūsti ir pabandyti.

Silkroad online atrodo tikrai gerai, bet normaliu GamePlay apie jį nėra, siūlyčiau ir tau jį pabandyti, kadangi žaidimas tikrai įtraukiantis jeigu vykdysi questus ir kitus dalykus, bet gaila, kad sunku lošti jeigu nesi "padonatinęs" bent už 100Lt, bet galima tai pasiekti, bet žymiai lėčiau, ir po nesenei vykusio update jį dar labiau sublogino, bet vistiek vertas dėmesio.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...