Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5597 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Baik floodint, asile, jei neturi ka veikt eik rankdarbiais uzhsiimk, uzhtenka mums tokiu apshvieteju :)

Cia- sabakstynas, visi raso ka nori, nesikabinek, gal kam ir pades, o jei tau nepadejo- neprasidek.

-----------------------------------------------------------------------------------

Tiesa sakant, nezinojau sito puslapio, ir idomu tai kad galima parsisiusti sound track atrskirai. Uzdeciau +rep bet pats neturiu 5 taigi nera galimybes betkuriuo atveju aciu.

Valar morghulis - All men must die.

Valar dohaeris - All men must serve.

Messiah tu pirma suprask kur rašai , čia yra sabakštynas čia nei postai nei rep nesiskaito. Asilas ne jis o tu čia taip skaitos.

O jus man paslauga padarykit, TBagT - buk gera panele atsiklaupk ir isizhiok bei stipriai uzhsimerk ;) Ponas gamm, o tu atsistok ir nusirenk, TBabT nukask savo ashtriais dantukais gamm'ui deshrele. Nors patikrink ar jis ja bent turi :/ O del ispejimo, tai dejau :)) Reikia laibai mano tu labusu :D
Pas tave kas galvoj, tas ir burnoj tikriausiai...
O jus man paslauga padarykit, TBagT - buk gera panele atsiklaupk ir isizhiok bei stipriai uzhsimerk ;) Ponas gamm, o tu atsistok ir nusirenk, TBabT nukask savo ashtriais dantukais gamm'ui deshrele. Nors patikrink ar jis ja bent turi :/ O del ispejimo, tai dejau :)) Reikia laibai mano tu labusu :D

Labai puikiai atsiskleide tavo intelektas ir asmenybe. Jei tau labusu nereikia, tai ka tu cia dar veiki? Niekas uz pavadzio nelaiko- buk laisvas.

Uzuot susitaikes su esama situacija, ir tuom kad suklydai- keli cia balagana, nusisneki kaip reta, ir dar bandai apsimesti kad tau niekas nerupi. Nesidaryk gedos ir ramiai pasitrauk.

Valar morghulis - All men must die.

Valar dohaeris - All men must serve.

Labai puikiai atsiskleide tavo intelektas ir asmenybe. Jei tau labusu nereikia, tai ka tu cia dar veiki? Niekas uz pavadzio nelaiko- buk laisvas.

Uzuot susitaikes su esama situacija, ir tuom kad suklydai- keli cia balagana, nusisneki kaip reta, ir dar bandai apsimesti kad tau niekas nerupi. Nesidaryk gedos ir ramiai pasitrauk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5597 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...