Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

1. Šis žaidimas nėra RPG jis yra MOBA...

2. Kadangi jis nėra RPG jo negalima lyginti su tokiais žaidimais, kaip WOW, L2 ir pnš.

3. Stumkit kiek norit, bet niekas nepakeis to, kad tai yra populiariausias ir labiausiai žaidžiamas žaidimas pasaulyje, kurio priziniai turnyrų fondai yra didžiausi pasaulyje.

4. Kaip jau supratot, man šis žaidimas patinka.

Redaguota , nario leser91

1. Šis žaidimas nėra RPG jis yra MOBA...

2. Kadangi jis nėra RPG jo negalima lyginti su tokiais žaidimais, kaip WOW, L2 ir pnš.

3. Stumkit kiek norit, bet niekas nepakeis to, kad tai yra populiariausias ir labiausiai žaidžiamas žaidimas pasaulyje, kurio priziniai turnyrų fondai yra didžiausi pasaulyje.

4. Kaip jau supratot, man šis žaidimas patinka.

populiariausias? Nebent tarp noobies noliferiu, nes pagal viska jis nera populiariausias

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 4 savaičių...

As nenoriu lost sito game nes vapse as prie pc beveik nesedziu nes manau kai mane uzkabintu sitas game tai i lauka neiciau bet mano broliui jis patinka nors jis jo neizbande

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...