Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Taigi siulau, turbut jau visiems žinoma buda gauti truputi pinigeliu.

Na, o kas nežinote, papasakosiu:

Kaip viskas veikia?

Bendrove UAB “4 finance” teikianti greituosius kreditus internetu siulo “Premijiniu litu” programa. Užsiregistravus dviejuose ju puslapiuose po mano rekomendacijos ir paemus greitasias paskolas, kurios nieko nekainuoja ir gali buti gražinamos vos tik gavus jie siulo atitinkamai 30 ir 40 Litu. Aš jums savo ruoštu sumokesiu 50 Litu.

Ko reikia?

*Turite tureti 18 metu ir el. bankininkyste

*Turite buti neemes paskolu (kreditu) iš smscredit.lt ir vivus.lt

* 1 centa banke, kad galetumete patvirtinti tapatybe.

Jei atitinkate aukšciau paminetus reikalavimus, paskaitykite kaip viskas vyksta:

*Jus susisiekiate su manimi AŽ arba skype Lukselvs

*Aš jums išsiunciu pakvietima i minetus puslapius.

*Jus užsiregistruojate, paimate 100 (smscredit) bei 250 (vivus) Litu paskolas, kurias gražinti galesite iš karto BE JOKIU PALUKANU.

*Po apytiksliai 20 min. - 30 min i jusu saskaita pervedu 50 Litu.

Redaguota , nario Mooneymaker

Sakai nieko nereiks daryti ir gausim 50lt, bet reiks imti paskolą, reikia internetinės bankininkystės, reikia turėti bent 1lt sąskaitoje, tad nesakyk kad nieko nereiks daryti ir gausim tą 50lt, beto tu gali visus 70lt pasiimti.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Pasiemi paskolą iš dviejų puslapių, ją gražini tą pačią dieną, tave pakvietęs narys gauna 70lt, o jūs tą sumat pasidalinat pagal susitarimą. Jeigu norit pasiimti galit kreiptis ir į mane, manau kur kas didesnis patikimumas, nei šio nario. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Geriau neprasidėt su tokiais kadrais. :D

Pasiemi paskolą iš dviejų puslapių, ją gražini tą pačią dieną, tave pakvietęs narys gauna 70lt, o jūs tą sumat pasidalinat pagal susitarimą. Jeigu norit pasiimti galit kreiptis ir į mane, manau kur kas didesnis patikimumas, nei šio nario. :)

Is pradziu pats turejai omeny kad nedaryt tokiu dalyku, o dabar pats siulaisi? Reiskias esi pats taip dares, tai ko tada kitiems sakai nedaryt to?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...